Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

Regulamentul "MAREA PROMOTIE de PASTE 2018"-


Pentru a participa la promotia PROMOTIA DE PASTE 2018 organizat de CARGO ROMANIA Inc impreuna cu partenerii sai, trebuie sa expediati un colet(e) din Canada in Romania cu Cargo Romania Inc. prin serviciul maritim
in perioada 17 FEBRUARIE– 4 MARTIE 2018
.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea promotiei, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

Pot participa la Promotia " PROMOTIA PASTE 2018 -clientii care trimit cel putin un colet in perioada sus mentionata.

Aceasta Promotie nu se poate combina cu alte oferte speciale.
Reducerile acordate nu pot fi inlocuite sau combinate cu alte reduceri/premii.
Angajatii si reprezentantii (colaboratorii) Cargo Romania Inc., precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul II inclusiv, nu pot beneficia de aceste reduceri.

Aceasta promotie are valabilitate pentru coletele depuse la sediul central - 556 Edward Ave, unit 87, Richmond Hill, ON, L4C9Y5 sau la biroul din Kitchener, adresa 335 Steepleridge St, Kitchener, ON, N2P 0B3Reducerile SUPER PROMOTIA " PASTE 2018 – " sunt :

Cupon REDUCERE 5% pentru fiecare colet depus in perioada mai sus mentionata.

Diferenta fata de promotiile anterioare : cuponul reducere va fi acordat pentru fiecare colet depus in perioada sus mentionata (un colet = un cupon). Cu cat mai multe colete veti depune, cu atat mai multe cupoane reduceri veti primi.

Ulterior, pe parcursul anului 2018, reducerea se va acorda la fiecare vizita (indiferent de numarul coletelor), astfel incat puteti trimite la o vizita mai multe colete, dar folositi numai un cupon.

Exemplu : pentru Paste (perioada sus mentionata) trimit 2 colete si primesc 2 cupoane reduceri. Avantajul este, ca ulterior, pot trimite la o vizita 2 colete si folosesc primul cupon, la alta vizita mai trimit 2 colete si folosesc al 2-lea cupon.

Un cupon – reducere se va acorda la fiecare colet depus, persoanei inscrise pe BL (bill of lading) la rubrica «Sender». Reducerea trecuta pe BL poate fi folosita la urmatoarea vizita, indiferent de numarul coletelor, prin intermediul serviciului maritim, pe parcursul anului 2018. Reducerea de 5 % va fi marcata pe BL sub semnatura expeditorului in momentul predarii coletului/coletelor la sediul CARGO ROMANIA sau reprezentantii sai.
Cuponul se va acorda pentru fiecare colet in parte la care se aplica tarifarea minima 13 kg / 49 CAD

FOARTE IMPORTANT : Reducerea in anul 2018 se va acorda DOAR pe baza prezentarii BL-ului (bill of lading) pe care este marcata marimea reducerii (acest BL va fi retinut de catre companie ca dovada a faptului va reducerea a fost acordata).
Reducerea se calculeaza din tariful de transport (Shipping charge de pe Invoice/factura de plata).
Pe data de 31 Decembrie 2018 Cupoanele – reducere isi pierd valabilitatea.

IMPORTANT
Expeditorul are obligatia sa pastreze BL-ul pe care va fi marcata marimea reducerii pana la urmatoarea vizita din anul 2018 pentru a beneficia de Reducere.
Daca Expeditorul nu a pastrat din orice motiv sau a deteriorat BL-ul, pe care a fost marcata marimea reducerii, acesta NU poate fi restituit sau inlocuit si NU se va acorda Reducerea.
Reducerea pe vizita acordata in anul 2018 nu poate depasi valoarea de 50 CAD.

Reducerile nu se vor acorda si se vor retrage, in cazul nerespectarii prevederilor acestui regulament.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea concursului sau atribuirea reducerilor.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele si imaginea castigatorilor in vederea anuntarii publice a numelor acestora, orasului de domiciliu si a premiilor castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Reducerile vor fi acordate expeditorului, acestia avand obligatia de a indeplini urmatoarele conditii : - expeditorul sa nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament; - sa prezinte copia BL-ului pe care este marcata marimea reducerii cu toate datele personale completate precum si sa fi achitat transportul respectiv.
Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data producerii evenimentului reclamat.
Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul Cargo Romania Inc., pe adresa : 556 Edward Ave , unit 87, ON, L4C9Y5 sau poate fi citit pe http://cargoromania.com/PromotiePaste2018.php.

Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania