Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

Transport Maritim - Special

Acum de x2 mai repede !
Plecari colete la fiecare 2 saptamani !

Livrarea la usa la orice adresa din Romania (ex : orase, comune, sate )
Transport maritim la fiecare 2 saptamani si servicii de coletarie bi-lunare.
Dovada livrarii pe baza numarului unic al documentului de transport pe care il primiti la expediere.
Cutii gratuite
Tarifare minima per colet de la 13 kg.
Asigurare de 50 $ inclusa in pretul transportului.
Conditii se aplica - verificati
click aici

Timpul de livrare ETA este de 4-5 saptamani de la plecarea containerului.
ETA = Estimated Time of Arrival
Tariful de baza pentru perioada curenta este de 0.39 CAD/lb
Fata de tariful afisat mai sus se adauga:
 • 6% prima de asigurare calculata la valoarea declarata a expedierii, pentru valori mai mari de 50 $;
  asigurarea este optionala si se refera strict la dauna totala a bunurilor prin distrugere prin foc, apa sau accident.
 • efectuarea formalitatilor vamale la expediere si la destinatie (inclusiv reprezentarea in vama-nu este necesara prezenta expeditorului sau a destinatarului): 0.40 CAD/lb.
 • Suprataxa de Combustibil Multimodal (MFSC - Multimodal Fuel Surcharge) pentru luna in curs este: 0.40 CAD/lb
 • Local Handling Courier Service (LHCS -) taxa implementata de compania locala de curierat in Romania pentru depozitare, manipulare si instiintare telefonica si/sau SMS a destinatarilor: 0.40 CAD/lb
 • Cost transport 1.59 CAD/ lb (cu toate taxele de transport de mai sus incluse)
 • Taxa de transmitere ENS (ENS - Entry Summary Declaration): 5 CAD/Bill of Lading (Foaie de Expeditie)
 • Local Drop Convenience Fee :
  5 CAD/ Colet (pentru locatia din Kitchener ,ON ) ; 10 CAD/ Colet (pentru locatia din Hamilton ,ON ) ; 15 CAD/ Colet (pentru locatia din London,ON )
 • pentru preluarea de la domiciliu se mai adauga un cost suplimentar de min 40 CAD pentru 1-3 colete (sau mai mult in functie de distanta sau nr de colete).
  Pentru comanda de pick-up folositi va rugam formularul de pe pagina " Pick-up de la domiciliu ".


 • Tarifarea minima

  Pentru expedierea unui colet / o adresa de destinatie, cu greutatea mai mica decat 13 kg se aplica tarifarea minima/expediere.
  Acesta tarifare minima se aplica deoarece costurile locale de livrare la domiciliul destinatarului trebuie acoperite pentru curierul care va face livrarea dvs.
  Costurile locale de livrare le reprezinta timpul necesar pentru livrare si cheltuielile de transport local.
  Tarifarea minima per colet este de 49 CAD.

  IMPORTANT
  Va recomandam ca fiecare colet in parte sa aiba greutatea de minim 13kg, deoarece tarifarea se face per colet - in special daca aveti mai multe colete de expediat la aceeasi adresa..


Agabaritice

Coletele care depasesc 30 kg sau coletele unde suma celor laturi ( Lungime, Latime, Inaltime exprimate in cm ) depaseste 170 cm (exemplu 60x60x50) si greutatea volumetrica depaseste 30 kg - se vor taxa suplimentar pentru manipulare - 50 CAD (30 EUR)
Codul muncii si de protectie atat din Romania cat si din Canada prevede pentru manipulari de colete grele sau volumetrice necesitatea folosirii de personal suplimentar.

Volumetrice

Pentru expedierile de colete usoare dar de dimensiuni mari se va factura in functie de greutatea volumetrica in loc de greutatea bruta.
Formula de calcul:
Lungime (cm) x latime (cm) x inaltime (cm) / 6000 = greutatea volumetrica (kg)
Nota: Aceste tarife sunt valabile doar pentru expedieri facute de catre persoane fizice catre alte persoane fizice.
Pentru detalii suplimentare legate de expedierea dvs precum si pentru tarife adresate firmelor soliciati detalii la office@cargoromania.com

Suprataxa de Combustibil Multimodal (MFSC - Multimodal Fuel Surcharge) pentru luna in curs este: 0.40 CAD/lb

In contextul cresterii continue a pretului combustibilului, taxelor portuare, taxelor serviciilor feroviare, etc Cargo Romania a implementat un index de combustibil de transport multimodal (martim-feroviar-rutier). Ca urmare, incepand cu 05 ianuarie 2014, va fi introdus un index de combustibil multimodal care va fi ajustat lunar in functie de fluctuatiile pretului combustibililor si a nivelului tarifelor diverselor servicii incorpoarte in costul de transport al coletelor din Canada in Romania. Valoarea suprataxei de combustibil va fi actualizata pe aceasta pagina in fiecare luna.

Taxa de transmitere ENS (ENS - Entry Summary Declaration): 5 CAD/Bill of Lading (Document de transport)

Conform reglementarii vamale a UE (1875/2006 Import Control System -ICS) intrata in vigoare din data de 1 ianuarie 2011 devine OBLIGATORIE transmiterea datelor privind continutul coletelor in AVANS printr-un serviciu electronic specializat catre Agentia de Securitate Vamala UE. Acest aspect genereaza costuri suplimentare care nu pot fi evitate si care a condus la necesitatea introducerii din data de 15 ianuarie 2010 a taxei de transmitere ENS.

Local Drop Convenience Fee: 5-15 CAD/ Colet

Local Drop Covenience Fee - este un fee care se aplica pentru fiecare colet depus la locatiile din Kitchener, Hamilton si London,ON.
Acest fee per colet (5 CAD/ colet - pentru Kitchener, 10 CAD/ colet - pentru Hamilton, respectiv 15 CAD/ colet pentru London) se aplica pentru costurile de pick-up a coletelor de la locatiile respective si preluarea lor pana la depozitul din Toronto si acopera costurile de shipping & handling daca coletele ar fi trimise cu Canada Post direct la depozitul nostru.

Taxe Vamale

Va recomandam sa nu lasati in coletele dvs., bunuri cu etichete noi si pret pe ele. In cazul unui control fizic vamal al coletului, taxele vamale se platesc conform cu valoarea pretului afisat pe bunuri.

La predarea coletelor este responsabilitatea clientilor sa declare pe proprie raspundere continutul coletelor, precum si valoarea reala a continutului.
Daca la orice control vamal sau supracontrol efectuat in Canada sau Romania de catre autoritatile vamale, se va constanta o discrepanta intre bunurile declarate si continut, se pot aplica masuri de retinere a marfii nedeclarate corespunzator sau se pot aplica taxe vamale conform tarifului vamal in vigoare.
Pentru orice masuri luate de catre autoritatile vamale de reevaluare a continutului coletelor, retinere sau taxe vamale pe produsele expediate, clientul trebuie sa se adreseze direct autoritatilor vamale prin contestatie fata de masurile luate de catre vama.

Clientul este direct raspunzator de continutul coletelor pe care le expediaza.
Cargo Romania isi declina orice responsabilitate a continutului coletele expediate de catre client.


Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara aviz prealabil paginile de web, ''Termenii si conditiile de transport" precum si tarifele si suprataxele de combustibil.
Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania