LA MULTI ANI 2018 !

Perioada curenta de colectare:

MARITIM si AERIAN

1 - 21 Ianuarie 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

Tracking


Acum de x2 mai repede !Expedierile Maritim de CRACIUN 2017 au urmatoarele date de tranzit:

 • Containerele I - II - III Mos Craciun


 • Container I Craciun - Incarcare depozit 5 Noiembrie

  Livrarea pentru Container I Craciun a inceput Luni 11 Decembrie, este in curs de desfasurare si va continua in zilele urmatoare.
  Up-date
  11 Decembrie


  Container II Craciun - Incarcare depozit 12 Noiembrie -

  Containerul Craciun II a ajuns in Romania si a inceput controlul vamal de catre autoritatea vamala.
  Dupa finalizarea controlului vamal, coletele libere de vama vor fi predate companiei de curierat pentru livrarea finala catre destinatari.
  Estimativ livrarea pentru Container II Craciun va incepe Vineri 15 Decembrie si va continua zilele urmatoare.
  Up-date
  11 Decembrie


  Container III Craciun - Incarcare depozit 19 Noiembrie - IN TRANZIT

  Containerul Craciun III - estimat sa ajunga in Romania si sa intre la control vamal, Vineri 15 Decembrie.
  Estimativ livrarea va incepe Marti 19 Decembrie si va continua pana in data de 24 Decembrie.
  Up-date
  11 Decembrie

  Livrarea coletelor se va face inainte de Craciun in perioada 11-24 Decembrie.


  IMPORTANT:
  Pentru orice informatii despre tracking colete Craciun I-II-III -
  va rugam respectuos sa verificati constant aceasta pagina si sa limitati contactul telefonic.
  Toate informatiile cunoscute sunt up-date pe acesta pagina si nu avem alte informatii in plus.
  Toate colete sunt programate sa ajunga inainte de Craciun ( 25 Decembrie)
  Va Multumim  IMPORTANT :
  Pentru transportul economic - maritim , nu exista tracking individual pe colet.
  Verificati datele de plecare de pe documentul BL ( Bill of Lading ), pentru a sti expedierea si cand a fost predat coletul dvs.


  Ca urmare a intrarii in vigoare incepand din 2017
  a Regulamentului 458/2017 de modificare a Codului Frontierelor Schengen (Regulamentul 399/2016), si datorita masurilor ridicate de securitate conform noului Cod al frontierelor Schengen din toate vamile europene (aeriene, portuare, de frontiera ) pe ratiuni de prevenire , combatere a fenomenului terorist, respectiv a alertelor continue din cauza atentatelor in multiple tari din Europa ( Germania, UK, Belgia, Franta ) - controalele vamale adoptate de autoritati pe tot parcursul transportului vor fi mai complexe si pot duce la intarzierea containerelor cu minim 7-14 zile lucratoare.


  ETA = Data Estimativa de Sosire

  Timp de livrare maritim Romania estimativ 3-5 saptamani de la plecarea containerului in functie de localitatea finala de destinatie ( municipii, orase, sate), de conditiile meteo in timpul tranzitului, respectiv timp control si inspectii vamale .

  IMPORTANT:
  Data de predare a pachetelor la birourile de colectare nu este data de plecare a containerului din port.
  Data de plecare a containerului din port este la minim o saptamana dupa data de predare a coletelor si poate varia in functie urmatorii factori: programul operatorului naval, conditii meteo , conditii pluviale pe ruta River St Laurent- Halifax, controale si inspectii vamale , conditii de forta majora (greve), etc.


  IMPORTANT: Datorita faptului ca efectele personale sunt considerate "high risk cargo " , acestea pot fi supuse controalelor vamale atat in Canada, in portul de intrare in Europa , precum si unui control vamal amanuntit in vama romana la destinatie.

  Toate aceste controale pot crea intarzieri la livrarea coletelor.
  Ne cerem scuze daca aceste situatii neprevazute/neplanificate apar, aceste situatii fiind independente de vointa noastra.
  Orice intarzieri care ne sunt comunicate, le vom up-date pe aceasta pagina.


  Expedierea Aeriana Octombrie- Noiembrie 2017 are urmatoarele date de tranzit:


 • Transport aerian de la finalul lunii Octombrie

 • Predare aeroport Canada- 24 Octombrie 2017
  Livrare destinatar Romania - ETA 30-31 Octombrie 2017


 • Transport aerian I Noiembrie

 • Predare aeroport Canada- 8 Noiembrie 2017
  Livrare destinatar Romania - ETA 14-15 Noiembrie 2017


 • Transport aerian II Noiembrie

 • Predare aeroport Canada- 15 Noiembrie 2017
  Livrare destinatar Romania - ETA 21-22 Noiembrie 2017


 • Transport aerian III Noiembrie

 • Predare aeroport Canada- 22 Noiembrie 2017
  Livrare destinatar Romania - ETA 28-29 Noiembrie 2017  Livrarea coletelor poate sa fie afectata de conditiile locale meteo si de trafic restrictionat pe anumite drumuri nationale si locale in Romania, in special la sate si in localitati rurale.

  Curierii nostrii se straduiesc sa livreze toate coletele la timp si cat mai repede.


  IMPORTANT :

  Pentru orice detalii legate de tracking-ul unui colet si pentru o comunicare eficienta- va rugam sa ne contactati doar prin email si doar dupa ce ati verificat:

  - perioada de livrare corespunzatoare de mai sus - conform cu data de predare a coletului de pe copia galbena a documentului de transport BL # .
  - dupa ce ati verificat telefonic cu destinatarul receptia coletelor .

  - Pentru a putea face tracking colete este OBLIGATORIU sa ne transmiteti prin email copie scanata a BL sau
  - informatiile complete Nr. documentului de transport BL, tipul de transport (maritim/aerian), data de expediere si detaliile destinatarului ( nume, adresa si nr de telefon ).
  . - in maxim 5 zile lucratoare vom raspunde la solicitarea dvs., dupa ce verificam status colet cu compania de curierat din Romania.

  Va rugam ca orice solicitare sa se faca DOAR prin email cu toate detaliile de mai sus si NU prin mesaje telefonice , pentru o comunicare eficienta cu partenerii din Europa , respectiv compania de curierat.

  Toate informatiile despre tracking sunt up-date pe aceasta pagina. Acestea sunt doar estimative si nu pot fi considerate in timp real.  Acum de x2 mai repede


  Incepand cu luna Iunie 2013- am introdus 2 expedieri pe luna -
  Economic (maritim), respectiv Rapid (aerian).

  Timpul de livrare estimativ pentru destinatia Romania este de :
  - 4 saptamani pentru transportul maritim
  - 1 saptamana lucratoare pentru transportul aerian.

  Coletele maritime care sunt predate la mijlocul lunii vor fi livrate la mijlocul lunii urmatoare.
  Coletele maritime care sunt predate la sfarsitul lunii vor fi livrate la sfarsitul lunii urmatoare.


  Intrebari Generale despre livrari

  Livrarea se face la adresa ?
  Noi facem livrarea in Romania, Ungaria, Bulgaria precum si alte tari din UE la orice adresa, la usa Destinatarului.
  Pentru Republica Moldova exista puncte de distributie.

  Este avizat Destinatarul despre livrare ?
  Valabil doar pentru Romania: Destinatarul este avizat prin SMS in dimineata livrarii, mesajul contine intrevalul orar de 3 ore (de ex.: 8-11). Daca la prima livrare, nimeni nu se afla la adresa, se va lasa o instiintare. Pe instiintare apare numarul coletului si numarul de telefon al curierului. Destinatarul are la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a conveni cu curierul asupra unei alte zile de livrare. Telefon de contact pentru compania de curierat GLS: +40 269 501900. . Compania de curierat se contacteaza doar dupa ce s-a incercat prima livrare (si niciodata inainte ) deoarece trebuie comunicat # document transport GLS care este diferit de # BL ( cu care pleaca din Canada). Numar # tracking GLS se gaseste doar pe prima instiintare de la GLS si noi nu il putem comunica anticipat. A doua incercare de livrare in decurs de 5 zile este gratuita. Daca nu se realizeaza acest lucru, coletul se intoarce la centrul general de distributie si va fi livrat contra cost (in dependenta de distanta dintre centru si adresa Destinatarului). Daca Destinatarul este in concediu, coletul se va depozita cel mult 10 zile si se incearca a doua livrare.

  Ce inseamna norma de livrare ?
  Norma de livrare este o estimare a timpului necesar pentru tranzit, inspectie regulara prin scanare, vamuire si livrare a unui colet/colete. Normele de livrare pentu serviciile oferite sunt: RAPID (aerian): de la 7zile (Romania); ECONONIC (maritim): 4saptamani (Romania), 5-6saptamani (Ungaria, Bulgaria, Moldova, alte destinatii din Europa). Normele de livrare sunt calculate din momentul in care pleaca vaporul din port (maritim) sau predare colete catre liniile aeriene (aerian). OBSERVATIE: aceste norme se respecta si sunt GARANTATE.

  Exceptii pot aparea, dar nu neaparat, la serviciile RAPID si ECONOMIC. Explicatie: pe parcursul tranzitului pot aparea, in mod NATURAL diverse devieri neprevazute/neplanificate la calculul normelor de livrare. Exemple de cauze posibile: conditii meteo nefavorabile, defectiuni tehnice, greve, inspectii fizice detaliate din partea Autoritatilor Statale la expediere, in tranzit, sau la destinatie (aceasta inspectie dureaza mai mult decat inspectia regulara prin scanare care este efectuata la fiecare transport si a fost luata in calcul la normele de livrare, etc. Aceste posibile devieri sunt total independente de vointa noastra si nu pot fi nicidecum prevazute sau anticipate.

  Pot adauga informatii sau modifica datele Destinatarului pentru o expediere ?
  Adaugarea informatiilor suplimentare (numar de telefon) se pot face pe tot parcursul tranzitului coletului, gratuit, la urmatoarele servicii : Aerian si Maritim. Adaugarea informatiilor se refera la date, ce nu au fost cunoscute initial de catre Expeditor in momentul predarii coletelor. Exactitatea adresei si exactitatea numarului de telefon este esentiala pentru livrarea in timp a coletelor Dvs. Modificarea datelor Destinatarului se poate face doar de catre Expeditor , iar pentru securitatea coletelor si a informatiilor doar prin email, mentionand BL # si modificarile dorite. Aceste modificari pot fi acceptate sau nu, in dependenta de serviciu:
  AERIAN modificarea datelor Destinatarului se poate face, gratuit, timp de 3zile de la predarea coletelor; dupa 3 zile, modificarea se poate face contra cost si anume : 0,5CAD/kg pana la momentul in care coletul nu se afla la curierii locali, 1CAD/kg daca coletele se afla la curierii locali (cu o raza care nu depaseste 25km de la adresa initiala);
  MARITIM modificarea datelor Destinatarului se poate face, gratuit, pana in momentul in care coletele sunt in tranzit si nu sunt predate curierilor locali sau zonali. Dupa ce coletele au fost predate spre livrare curierilor locali, modificarea se poate face contra cost si anume: 1CAD/kg (cu o raza care nu depaseste 25km de la adresa initiala).

  Telefon de contact pentru status colete in curs de expediere
  Pentru a afla informatii despre status colete cu livrarea in Romania puteti accesa Non-Stop in timpul orelor de program 9-17 ( fus orar local Canada , respectiv Romania ) telefonul de mai jos si unul din reprezentantii Serviciu Clienti - va va oferi informatiile solicitate.
  Telefon NONSTOP : 1 (888) 472-8478 tasta 1 Canada sau tasta 3 Romania

  Va multumim si va asteptam din nou, luna urmatoare !
  Prima pagina | Despre noi | Contact website security
  Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania