Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

PRINDE PROMOTIA - VERII 2015


Pentru a participa la PROMOTIA VERII 2015-
organizat de CARGO ROMANIA Inc impreuna cu partenerii sai, trebuie sa expediati un colet(e) din Canada in Romania cu Cargo Romania Inc. prin serviciul maritim
in perioada 1 MAI – 31 AUGUST 2015
.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea promotiei, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

Pot participa la Promotia VERII 2105 -clientii care trimit cel putin un colet cu transportul maritim catre Romania, in perioada sus mentionata si indeplinesc conditiile de mai jos.

Aceasta Promotie nu se poate combina cu alte oferte speciale.
Reducerile acordate nu pot fi inlocuite sau combinate cu alte reduceri/premii.
Angajatii si reprezentantii (colaboratorii) Cargo Romania Inc., precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul II inclusiv, nu pot beneficia de aceste reduceri.Reducerile PROMOTIA VERII 2015 sunt :

REDUCERE 15%
15 % Discount INSTANT - daca ai trimis in ultimii 3 ani ( 2013-2014-2015 ) cu orice companie concurenta colete catre Romania si prezinti documentul de transport , poti benefia de 15 % discount.

REDUCERE 10%
10 % Discount INSTANT - daca ai colete cu greutate totala mai mare de 100 kg ,poti beneficia de un discount de 10 % .(Acelas destinatar sau mai multi destinatari in Romania)

REDUCERE 5%
5 % Discount INSTANT – daca ai colete cu greutate totala mai mare de 25 kg, poti beneficia de un discount de 5 %


Reducerile se vor acorda doar o singura data, persoanei care depune coletul/colete (expeditor) pe ruta
Canada – Romania, prin intermediul serviciului maritim.
Reducerea si Promotia se aplica INSTANT si nu se poate aplica retroactiv.
Reducerea acordata nu poate depasi valoarea de 50 CAD.Reducerile nu se vor acorda, in cazul nerespectarii prevederilor acestui regulament.
Pentru discontul de 15 %, expeditorul trebuie sa prezinte documentul de transport de la compania concurenta,iar acesta se va retine pentru a benefia de discount.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea promotiei sau atribuirea reducerilor.
Orice reclamatie legata de desfasurarea acestei promotii se va face în scris, în termen de 5 zile de la data producerii evenimentului reclamat.
Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul Cargo Romania Inc., pe adresa : 556 Edward Ave , unit 87, ON, L4C9Y5 sau poate fi citit pe http://cargoromania.com/PromotiaVerii2015.php.

Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania