Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !


Cargo Romania si Donatii pentru copiii din Valea Plopului - Craciun 2013

Initiatorii acestui proiect au fost D-l Constantin Banica si familia D-lui.

S-au strans lucruri frumoase pentru Valea Plopului : colecta s-a facut la biserica Toti Sfntii din Toronto - respectându-se obiceiul deja încetatenit ca aceasta actiune sa aiba loc anual - in permanenta se strang donatii pentru ei.
In cursul anului sunt trimise donatii in bani iar acum au fost stranse lucruri (haine, dulciuri si jucarii) pentru pomul de Craciun.
Reactia oamenilor din parohie si din afara ei a fost extraordinara.
Caldura cu care oamenii au raspuns chemarii a fost impresionanta.

Cateva date statistice:

• 50 cadouri personalizate pentru fete 1-14 ani (diferite categorii de varsta)
• 12 cadouri personalizate pentru fete 14-18 ani
• 48 cadouri personalizate pentru baieti 1-14 ani (diferite categorii de varsta)
• 10 cadouri personalizate pentru baieti 14-18 ani
• 12 cadouri personalizate pentru adulti (doamne)
• 7 cadouri personalizate pentru adulti (domni)

S-au mai expediat aproximativ 40 kg de dulciuri si cadouri ne-personalizate (in vrac).
In plus o doamna binevoitoare (Emilia) a trimis separat 26 de pachete ptr copii.

Initiativa a avut succesul sperat si pentru faptul ca a beneficiat de sprijin din partea Cargo Romania, care a oferit un discount substantial.
Toti cei implicati merita felicitari, începand cu dl Banica si cei care au dat de la ei pentru bucuria unor copii.

Cargo Romania sustine studentii romani din Canada

Studenti Romani din Canada multumesc companiei Cargo Romania pentru rata preferentiala si sustinerea oferita proiectului de colectare si trimitere de donatii Centrului de Copii Morcoveata, derulat din Decembrie 2010 pana in Ianuarie 2011.
Idea a pornit de Cristina Dirlea, studenta la U of T. Cristina a gasit Centrul Morcoveata din Arad prin intermediul unui blog al unei tinere voluntare de acolo, Catalina Maruster. La proiect au participat Daniel Amza, care a facut legatura cu Cargo Romania si a coordonat chestiunile de logistica, Valentin Coman de la Liquid String, care a donat nu numai bani, dar si timp si un loc de colectare a donatiilor, si bineinteles Cristina, initiatoarea proiectului si Andreea Iorga, in calitate de Coordonatoare a filialei Canadiene a Ligii Studentilor Romani din Strainatate (www.lsrs.ro), care s-au ocupat de strangerea banilor si a donatiilor direct de la domiciliul donatorilor si prin e-mail money transfer.
Timp de o luna au acceptat bani si au adunat donatii din partea comunitatii romanesti, dar au existat contributii si din partea cunostintelor care nu sunt de origine romana. A fost un proiect mic, bazat mult pe word-of-mouth si publicizat prin facebook si e-mailuri. Au reusit sa stranga in jur de 200 de kg de donatii si putin sub $1000, pe care ii vor trimite tot Centrului Morcoveata.
Organizatorii doresc sa multumeasca pe aceasta cale si celorlalti voluntari care au fost implicati in ridicarea si transportul donatiilor in Toronto, Vlad Toncean, Stefan Babut, Mihaela Dirlea si Radu Petroianu, si nu in ultimul rand, lui Florin Pirjol si companiei pe care o conduce pentru rata preferentiala si serviciile oferite.
Pentru proiecte viitoare, intrebari sau sugestii, ii puteti contacta la andreea.iorga@ca.lsrs.ro si/sau cristina.dirlea@gmail.com

"Dorinte de Craciun"- Daruind, inlocuim o lacrima cu un zimbet

In data de 4 decembrie Cargo Romania participa la colectarea donatiilor pentru proiectul "Dorinte de Craciun", un program social si solidaritate derulat impreuna cu Crucea Rosie Romania.
Donatiile primite vor fi distribuite prin aceleasi centre din Romania- Crucea Rosie Medias si Crucea Rosie Ramnicul Sarat.
Donatia facuta de Cargo Romania impreuna cu partenerii sai va fi suportarea unei parti din cheltuielile de transport, costuri de transit vamale si costuri locale de expediere.
De asemenea Cargo Romania va pune la dispozitia organizatiilor implicate cutiile de transport gratuite.
Costurile pentru transportul aerian de Craciun:
Cantitate . . . . Pret transport donatii . . . . Pret regular
1-5 Lb . . . . . . . . . . . . . . 39 $ . . . . . . . . . . . . . 49 $
6-9 lb . . . . . . . . . . . . . . . 79 $ . . . . . . . . . . . . . 89 $
10-19 lb . . . . . . . . . . . . . 99 $ . . . . . . . . . . . . . 109 $
20-39 lb . . . . . . . . . . . . . 109 $ . . . . . . . . . . . . 129 $
> 40 lb. . . . . . . . . . . . . 2.89$/lb . . . . . . . . . . . 3.19$/lb
Transportul bunurilor donate va fi aerian -cu plecare pe data 12 Decembrie, iar livrarea donatiilor se va face inainte de Craciun la centrele Crucea Rosie Romania.
Pentru detalii o puteti contacta d-na Victoria Bancila, care coordoneaza colectarea donatiilor, la adresa de email victoriabancila@yahoo.com sau sau compania de transport CargoRomania la office@cargoromania.com sau tel 416 543 7595..

Donatii de Craciun pentru Republica Moldova - prin Biserica Baptista din Toronto

Dorind sa facem o bucurie de Craciun unor copii in nevoie si intrebind pe unul din lucratorii crestini din Republica Moldova care ar fi obiectele care i-ar bucura pe copiii din misiunile cu care lucreaza, ni s-a raspuns, spre uimirea noastra: sosete calduroase.
Copiii din satele sarace, sau din orfelinate, sufera iarna de frig, picioarele lor fiind mereu inghetate sau ude.
Biserica Baptista din Toronto a facut cu multa dragoste si bucurie o colecta imbelsugata de sosete pe care le-a expediat maritim, prin intermediul companiei Cargo Romania la Chisinau.
Este o binecuvitare sa putem fi extensia miinilor lui Dumnezeu pe pamint si sa putem face, in numele Sau, o bucurie marunta celor in nevoie.
Craciun Fericit!
Mircea Purcar - Biserica Baptista din Toronto

Donatii Romania - Crucea Rosie

Cargo Romania faciliteaza colectarea si transportul donatiilor pentru sinistratii inundatiilor din Romania, incepind cu 21 August, ca raspuns la mesajul Victoriei Bancila, din ziarul "Acasa", un program de colectare special pentru Crucea Rosie din Romania.Donatiile Dvs. vor fi distribuite de Crucea Rosie Romania - subfilialele Rimnicul Sarat si Medias, unde pot fi contactate Coordonatoarele de Proiecte Marcela Nitu (0114.0766-696.709, mary_nitu@yahoo.com) si Luminita Zgabei (0114.0752-286.956; lumi_mex@yahoo.com). Ajutati trimitind rechizite, haine, incaltaminte copiilor sinistratilor care vor incepe scoala in septembrie, cit si haine, incaltaminte, adultilor sinistrati, deoarece frigul toamnei este aproape.
Va asteptam cu donatiile Dvs la sediul Cargo Romania, unde mentionind pentru Crucea Rosie, va vom oferi cutiile gratuite si discount, transportul maritim al unui colet de 10kg costind doar $25, sau fractii din suma proportional.

Donatia facuta de Cargo Romania impreuna cu partenerii sai va fi suportarea unei parti din cheltuielile de transport, costuri de transit vamale si costuri locale de expediere.

Pentru detalii va rugam sa contactati organizatorii la adresa de email victoriabancila@yahoo.com sau compania de transport CargoRomania la office@cargoromania.com sau tel 416 543 7595.

Picnic caritabil - Duminica, 29 August, la Campul Romanesc

Asociatia Culturala Romana - Hamilton este prima asociatie romaneasca din Ontario care se alatura acestui proiect umanitar si se implica in strangerea de donatii pentru Romania.
Asociatia Culturala Romana, Hamilton organizeaza duminica 29 August 2010, un picnic caritabil, pentru a strange fonduri si bunuri materiale necesare persoanelor din zonele afectate de inundatiile din Romania.
Sute de familii au ramas fara agoniseala de o viata, fara nicio speranta, fara incredere în viitor.In aceste vremuri grele, cum sunt cele de acum, solidaritatea cu cei de acasa este cuvintul cheie.
In cadrul acestei actiuni, ACR Hamilton va stringe bunuri materiale constind in articole de imbracaminte , incaltaminte, si in special sume banesti care pot fi trimise si pot fi de folos familiilor afectate. Donatiile colectate de la participanti impreuna cu suma incasata la intrarea in parc vor fi distribuite prin Crucea Rosie copiilor sinistratilor, inainte de inceperea noului an scolar, cit si parintiilor ori buniciilor lor care au nevoie de multe pentru frigul toamnei care se apropie.
Ajutati-i acum pe cei care au mare nevoie de sprijinul nostru sa-si reconstruiasca universul!
Participantii vor avea la dispozitie un meniu romaneasc precum si bauturi pentru toate virstele la preturi convenabile.
INTRAREA: $5.00 /ADULT; $3.00/COPII
Puteti face o donatie cat de mica folosindu-va si de acest prilej sa fiti impreuna cu alti romani din Ontario care gandesc si simt romaneste chiar daca sunt departe de casa.
Pentru directii si informatii vizitati : www.campulromanesc.ca
Emilia Rachitan,
Secretar ACR Hamilton

Donatiile adunate la Picnicul caritabil organizat de ACR Hamilton

Picnicul caritabil organizat de Asociatia Culturala Romana Hamilton, a adus la Campul Romanesc romani care au dorit sa doneze bunuri sau bani, pentru sinistratii inundatiilor din tara.
Donatiile in bunuri colectate duminica, 29 august, la picnic, au fost impachetate in cinci cutii a cite 10 kg fiecare si vor fi transportate de compania Cargo Romania, care a oferit discount pentru transportul catre Crucea Rosie Romana, pretul unui colet de 10 kg fiind $ 25.
Totalul donatiilor in bani a fost de $ 1035, din care o parte s-a suportat pretul transportului bunurilor donate.
Asociatia Culturala Romana Hamilton, va colecta donatii in bunuri si simbata, 4 septembrie la Campul Romanesc .
Cargo Romania continua sa accepte bunurile pe care doriti sa le donati la sediul companiei, pina pe 18 septembrie, cind donatiile vor pleca spre Crucea Rosie Romana – filiala Buzau si Crucea Rosie Romana – filiala Medias.
Mentionati va rugam donatii pentru Crucea Rosie pentru aceia dintre dvs care veti dona direct la sediul companiei Cargo Romania.
Multumim tuturor celor care au participat atat cu donatii la picnicul caritabil, cit si celor care au participat la eveniment , costul biletelor de intrare fiind donate de ACR Hamilton in favoarea sinistratilor.
Ovidiu Creanga
Angela Manolescu
Ionel Gherghina
Mihaela Moisin
Alex Colceriu
Aurel Olteanu
Emilia si D-tru Rachitan
Familia Lazar
Dan Anthony Manolescu
Camelia Stefanescu
Marcela Leustean
Bill Asceniuk
George Popa
Liviu Bejan
Cathy & Didina Nedelcu
Multumim mult celor care au donat bunuri, cerindu-ne scuze ca nu avem numele tuturor celor care au facut aceste donatii.
Victoria Bancila
Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania