Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

Regulamentul SUPER PROMOTIEI " CRACIUN 2017 "

Pentru a putea participa la Promotia " CRACIUN 2017 " organizat de CARGO ROMANIA Inc impreuna cu partenerii sai, trebuie sa expediati un colet(e) din Canada in Romania cu Cargo Romania Inc. prin serviciul maritim sau aerian in perioada 28 Octombrie – 10 Decembrie 2017. .

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

Pot participa la Promotia " CRACIUN 2017" clientii care trimit cel putin un colet in perioada sus mentionata dovedind acesta printr-un B/L (bill of lading) sau Receipt valid si achitat, emis de organizator sau reprezentantul acestuia.

Acesta Promotie nu se poate combina cu alte oferte speciale. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii.

Angajatii si reprezentantii (colaboratorii) Cargo Romania, precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu vor putea participa la concurs.


Premiile pentru SUPER PROMOTIA " CRACIUN 2017 " sunt :


CUPON REDUCERE de 15% - incepand din 1 Ianuarie 2018 - pentru expedieri prin intermediul serviciului maritim, pe ruta Canada – Romania, pentru coletele/pachete care au fost depuse la sediul companiei CargoRomania sau reprezentantii sai in perioada: 28 Octombrie - 5 Noiembrie 2017 .

CUPON REDUCERE de 10% - incepand din 1 Ianuarie 2018 - pentru expedieri prin intermediul serviciului maritim, pe ruta Canada – Romania, pentru coletele/pachete care au fost depuse la sediul companiei CargoRomania sau reprezentantii sai in perioada: 6 Noiembrie - 12 Noiembrie 2017

CUPON REDUCERE de 5% - incepand din 1 Ianuarie 2018 - pentru expedieri prin intermediul serviciului maritim, pe ruta Canada – Romania, pentru coletele/pachete care au fost depuse la sediul companiei CargoRomania sau reprezentantii sai in perioada: 13 Noiembrie – 19 Noiembrie 2017

CUPON REDUCERE de 5% - incepand din 1 Ianuarie 2018 - pentru expedieri prin intermediul serviciului maritim, pe ruta Canada – Romania, pentru coletele/pachete care au fost depuse la sediul companiei CargoRomania sau reprezentantii sai in perioada: 20 Noiembrie – 10 Decembrie 2017


Premiile ( Cupon de reducere) se vor acorda pentru fiecare document de transport ( Bill of Lading ) sau Receipt , persoanei inscrise pe B/L (bill of lading) sau Receipt la rubrica «Nume expeditor», la urmatoarea/ urmatoarele trimitere/ri pe ruta Canada – Romania, prin intermediul serviciului maritim, pe parcursul anului 2018.

Marimea Premiului ( Reducere de 15%, 10% sau 5%) va fi marcata pe B/L (bill of lading) sau Receipt in momentul predarii coletului/coletelor la sediul CargoRomania sau reprezentanti sai. Marimea reducerii depinde de data depunerii coletului/coletelor (vezi mai sus datele si reducerile aferente).
Se acorda un singur cupon per vizita.

Premiul ( Cupon Reducere) in anul 2018 se acorda EXCLUSIV pe baza prezentarii B/L (bill of lading - foaia de expediere) sau Receipt pe care este marcata marimea reducerii. Pe data de 1 Ianuarie 2019 Premiile (Reducerile) isi pierd valabilitatea.

Expeditorul are obligatia sa pastreze B/L (bill of lading) sau Receipt pe care va fi marcata marimea reducerii pana la urmatoarea expediere din anul 2018 pentru a beneficia de Premiu ( Cupon Reducere).

Pentru a putea beneficia de aceasta reducere, expeditorul trebuie sa prezinte cuponul de reducere care va fi retinut de catre organizator.

Daca Expeditorul nu a pastrat din orice motiv, a pierdut sau a deteriorat B/L (bill of lading) sau Receipt marcat cu marimea reducerii, acesta nu va mai fi restituit sau inlocuit si NU se va putea acorda Premiul (Reducerea).

Premiul (Reducerea) acordat/acordata nu poate depasi valoarea de 50 CAD per expeditie.

Premiile nu se vor acorda si se vor retrage, in cazul nerespectarii prevederilor acestui regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea promotiei sau atribuirea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele si imaginea castigatorilor in vederea anuntarii publice a numelor acestora, orasului de domiciliu si a premiilor castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Premiile vor fi acordate castigatorilor, acestia avand obligatia de a indeplini urmatoarele conditii : - castigatorii sa nu fie declarati descalificati, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament; - sa prezinte copia B/L-lui cu toate datele personale completate precum si sa fi achitat transportul respectiv.

Orice reclamatie legata de desfasurarea promotiei se va face în scris, în termen de 5 zile de la data producerii evenimentului reclamat. Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul Cargo Romania Inc, 556 Edward Ave, Richmond Hill si poate fi citit gratuit la www.cargoromania.com/PromotieCraciun2016.php

Participarea la acesta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania