Perioada curenta de colectare:

--PASTE MARITIM 2018--

17 Feb- 4 Mar 2018

vezi Program de Colectare
Acum de x2 mai Rapid !

Insurance

1.Ce este asigurarea de transport
Asigurarea de transport acopera valoarea bunurilor dumneavoastra in timpul transportului maritim sau aerian.
Daca bunurile, respectiv coletele sunt pierdute, nu ajung la destinatie si/sau sunt distruse prin accident de foc sau apa - asigurarea de transport va asigura- ca bunurile dumneavoastra sunt acoperite.

2. De ce ar trebui sa achizionati asigurare?
Raspunsul este simplu : Pentru a reduce expunerea la pierderi financiare.
Din moment ce esti expeditorul si/sau destinatarul bunurilor proprii, este responsabilitatea ta pentru asigurarea bunurilor pentru intreg transportul international. Bunurile pe care le trimiti, sunt bunuri achizitionate cu bani si sunt investitii care nu pot fi usor inlocuite. Avand aceste bunuri protejate, puteti fi linistiti pe timpul transportului.

3. De ce nu pot sa ma bazez doar pe firma de transport pentru pierderea bunurilor mele
Asigurarea de transport este un "must-have" in transportul maritim global de astazi si industria de transport. Logistica actuala de transport implica servicii complexe si diversi partenerii de transport ( rutier, feroviar, linii de transport maritim, companii aeriene) , iar raspunderea monetara a acestor transportatori este deseori foarte limitata. Bunurile dumneavoastra calatoresc fara asigurare la valoarea integrala.
Fara a avea o asigurare corespunzatoare inseamna a va plasa activele personale sub un risc substantial.

4.Ce bunuri pot asigura?
Puteti asigura toate bunurile la o valoare estimata de dumneavoastra si care este valoarea de inlocuire a bunurilor, in cazul de pierdere sau distrugere totala.

5. Cat costa asigurarea ?
Prima de asigurare este un mic procent din valoarea totala declarata a bunurilor.
Pentru colete, prima de asigurare este 6 %.
Exemplu : Pentru valoare de 500 CAD, prima de asigurare este 30 CAD.
Pentru masini si repatriati in full container, prima de asigurare este de 2 %, respectiv 3 %.

6. Pot asigura si costurile de transport ?
Puteti asigura si costurile de transport, atata timp cat adaugati suma de transport la valoarea asigurata a coletului/ coletelor.
Daca nu includeti si valoarea de transport in declaratia de asigurare initiala, atunci nu este acoperita.
Asigurarea efectelor personale ar putea parea ca o cheltuiala inutila si multi oameni nu se gandesc ca evenimente si accidente pot aparea oricand. De cele mai multe ori, totul este bine si bunurile ajung la destinatie asa cum trebuie. Cu toate acestea, se pot intampla accidente iar cand ceva nu merge bine, si bunurile nu au asigurare- inseamna pierdere in totalitate.

Asigurare Colete


Cargo Romania NU isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea coletelor. Clientul este singurul raspunzator de asigurarea unui ambalaj adecvat pentru transport.

Asigurare este valoarea care poate fi rambrursata (conditii se aplica*) in caz de pierdere, distrugere totala, a coletului.
Tariful de transport NU este rambursabil niciodata daca nu a fost inclus initial in asigurarea suplimentara. Rambursabila este doar suma de asigurare (conditii se aplica*).

Doar la transportul maritim, ruta Canada-Romania (serviciul Economic) este inclusa o asigurare de 50 CAD/adresa (conditii se aplica*). Celelalte servicii (maritim alte tari decat Romania, aerian spre orice destinatie) NU inlcud nici o asigurare in tariful de transport.

Clientul are dreptul sa includa o asigurare mai mare decat cea inclusa in tariful de transport, achitand o prima de asigurare de 6%.

*Conditii de rambursare a asigurarii incluse in pret, in caz de nelivrare colet: coletul ambalat adecvat (avem dreptul sa refuzam rambursarea asigurarii, daca se constata ca, coletul a fost ambalat neadecvat). Ambalaj neadecvat : cutie din carton moale, colet cu goluri/neumplut suficient, bunuri care se pot sparge/scurge din colet.
Detalii si informatii despre ambalare corecta pe Pagina "Ghid de ambalare"

Asigurarea de 50 CAD inclusa in tariful de transport maritim Canada-Romania poate fi rambursata sub forma de voucher/vouchere de reducere pentru expedierile viitoare doar cu transportul maritim Canada-Romania.
Daca clientul a inclus o asigurare suplimentara, doar acea diferenta, pentru care s-a achitat prima de asigurare de 6% poate fi rambursata in bani (cash sau cec).
Prima pagina | Despre noi | Contact website security
Website by Caesar Enterprises Copyright © 2009-2016 Cargo Romania